tsikko

Teatteria

Nuorisoseuran teatteri on aina vetänyt puoleensa teatteria harrastavia ihmisiä, niin vasta-alkajia kuin puoli-ammattilaisiakin. Mukaan mahtuu uusia tuttavuuksia jo vakikalustoon kuuluvia, sillä tekemistä löytyy jokaiselle. Näytelmät toteutetaan siihen kuuluvalla hyvällä asenteella, yhteishenkeä ylläpitävällä tiimityöllä sekä intohimosta teatteriin ja sen oheistoimintaan!

Nuorisoseurantalolla talvinäytelmät esitetään vuoden alkukuukaisina ja kesänäytelmät on esitetty vuosia Hakkarin kartanon puistossa sijaitsevassa kesäteatterissa esitysajankohtanaan kesä-heinäkuu.

Jos olet kiinnostunut harrastajateatteritoiminnasta, olet lämpimästi tervetullut mukaan joukkoomme!

Ota rohkeasti yhteyttä tuttavaasi, joka jo toimii Nuorisoseurassa tai sähköpostilla nuorisoseura@kotiposti.net

Teatteriesitys koostuu näyttelemisen lisäksi monesta muustakin asiasta:lavasteiden, puvustuksen, valo- ja äänitekniikan, markkinoinnin, julisteiden, käsiohjelmien, lipunmyynnin ja väliaikatarjoilun suunnittelusta ja toteutuksesta. 

Kuvagalleriasta voi käydä katsomassa, mitä näytelmiä Nuorisoseura on esittänyt!


Talvikaudella 2013 käytettiin seuran talolla ensimmäistä kertaa nousevaa katsomoa, joka sai runsaasti positiivista palautetta. Nousevaa katsomoa käytetään tilanteen mukaan riippuen näytelmän toimivuudesta